MPG/ESO 2.2-metre telescope (part 11)

The control room of the MPG/ESO 2.2m Telescope on La Silla (Part 11)

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillalsobservations16
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:08 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
2,1 MB

Medium

Flash Mesatar
1,9 MB

Small

Flash i vogël
871,3 KB
QT e vogël
530,2 KB

For Broadcasters


Shih dhe