MPG/ESO 2.2-metre telescope (part 9)

The control room of the MPG/ESO 2.2-metre telescope on La Silla (part 9).

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillalsobservations14
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:14 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:MPG/ESO 2.2-metre telescope
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
2,7 MB

Medium

Flash Mesatar
2,4 MB

Small

Flash i vogël
712,7 KB
QT e vogël
667,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe