La Silla history 1992 (part 5)

This video shows a historical scene of La Silla in 1992.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillahistorylasilla92e
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:19 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
4,0 MB

Medium

Flash Mesatar
3,3 MB

Small

QT e vogël
981,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe