La Silla history 1992 (part 2)

This video shows a historical scene of La Silla in 1992.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillahistorylasilla92b
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:24 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
5,4 MB

Medium

Flash Mesatar
4,7 MB

Small

QT e vogël
1,3 MB

For Broadcasters


Shih dhe