ESO 3.6-metre telescope in 1992 (part 15)

La Silla 3.6m Telescope in 1992.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillahistory36mtel92o
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:21 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
4,6 MB

Medium

Flash Mesatar
4,0 MB

Small

QT e vogël
1,2 MB

For Broadcasters


Shih dhe