ESO 3.6-metre telescope in 1992 (part 14)

ESO 3.6-metre telescope control in 1992.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillahistory36mtel92n
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:21 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:ESO 3.6-metre telescope
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
4,7 MB

Medium

Flash Mesatar
4,1 MB

Small

QT e vogël
1,2 MB

For Broadcasters


Shih dhe