La Silla compilation 2009

This video compilation shows general views of ESO's La Silla Observatory.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasilla2009comp
Data e Publikimit:Mar 3, 2010, 10:02 CET
Kohëzgjatja:19 m 40 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit


HD


Large

QT e madhe
310,3 MB

Medium

Flash Mesatar
282,6 MB

Small

QT e vogël
75,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe