The New Technology Telescope (NTT) — 3

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasilla-ntt3
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:19 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:New Technology Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
4,1 MB

Medium

Flash Mesatar
3,4 MB

Small

QT e vogël
1,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe