The control room for the La Silla telescopes — 6

The control room for the La Silla telescopes.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasilla-ctrlroom6
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:La Silla
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
3,0 MB

Medium

Flash Mesatar
2,6 MB

Small

QT e vogël
770,6 KB

For Broadcasters


Shih dhe