The setting Moon at Paranal

Car headlights zip back and forth as the Moon sets behind a mountain ridge at Paranal in this time-lapse video.

Të drejtat:

ESO/G. Lambert

Rreth kësaj Videoje

Id:gl_paranal_moon
Data e Publikimit:Shk 2, 2015, 10:36 CET
Kohëzgjatja:12 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
2,3 MB

Medium

Flash Mesatar
1,7 MB

For Broadcasters


Shih dhe