Flight over ESO

Enjoy this fulldome flight over ESO Headquarters in Garching bei München, Germany.

Të drejtat:

ESO/T. Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:garching-flight-ps4
Data e Publikimit:Sht 11, 2018, 10:54 CEST
Kohëzgjatja:26 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Fulldome
Premises

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe