Complete VLT time-lapse

A time-lapse video showing all four of the VLT's Unit Telescopes conducting independent observations.

Të drejtat:

ESO/F. Char

Rreth kësaj Videoje

Id:farid_char_08
Data e Publikimit:Qer 4, 2015, 01:52 CEST
Kohëzgjatja:06 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
2,4 MB

Medium

Flash Mesatar
1,9 MB

For Broadcasters


Shih dhe