VLT and VST time-lapse

Two of the VLT's Unit Telescopes and, in the background, The VLT Survey Telescope are seen conducting independent observations in this time-lapse video.

Të drejtat:

ESO/F. Char

Rreth kësaj Videoje

Id:farid_char_03
Data e Publikimit:Qer 4, 2015, 01:52 CEST
Kohëzgjatja:07 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
2,4 MB

Medium

Flash Mesatar
2,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe