ESOcast 61: Chile Chill 5 - Përshtypje nga La Silla

Në këtë episod ne shohim nga afër teleskopët dhe instrumentet e observatorit të parë të ESO-s në La Silla në Kilin e Veriut.

Të drejtat:

ESO
Editing: Herbert Zodet.
Web and technical support: Mathias André and Raquel Yumi Shida.
Written by: Phillip Keane.
Music: John Stanford (johnstanfordmusic.com).
Footage and photos: ESO, Alexandre Santerne, José Francisco Salgado (josefrancisco.org), H. Dahle, Y. Beletsky (LCO), Dave Jones, F. Comeron, Nick Risinger (skysurvey.org), Digitized Sky Survey 2.
Directed by: Herbert Zodet.
Executive producer: Lars Lindberg Christensen.

 

ESOcast HD (High Definition - 1280 x 720)
ESOcast SD (Standard Definition - 640 x 480)

ESOcast HD (High Definition) in iTunes
ESOcast SD (Standard Definition) in iTunes

Rreth kësaj Videoje

Id:esocast61a
Gjuha:sq
Data e Publikimit:Oct 17, 2013, 15:30 CEST
Njoftime të ngjashme:ann13086
Kohëzgjatja:07 m 27 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified

HD


Large

QT e madhe
114,2 MB

Medium

Publikim Video
90,4 MB
Flash Mesatar
97,5 MB

Small

Flash i vogël
43,0 MB
QT e vogël
28,0 MB

For Broadcasters


Nëntitujt

Bulgarian
3,0 KB
Czech
1,9 KB
English
2,1 KB
French
2,3 KB
German
2,2 KB
Greek
3,2 KB
Italian
2,1 KB
Polish
2,1 KB
Portuguese
2,1 KB
Turkish
2,3 KB