ESOcast 59: Fotografi të marra nga teleskopi MPG/ESO 2.2-metra

Ky ESOcast eksploron thesarin e fotografive mahnitëse mbi astronominë të prodhuara gjatë një periudhe prej gati 30 vitesh me teleskopin MPG/ESO 2.2-metra në Observatorin La Silla në Kili.

Të drejtat:

ESO
Editing: Herbert Zodet.
Web and technical support: Mathias André and Raquel Yumi Shida.
Written by: Javier Perez Barbuzano and Herbert Zodet.
Music: Toomas Erm.
Footage and photos: ESO, Igor Chekalin, Mario Nonino, Piero Rosati and the ESO GOODS Team, R. Fosbury (ST-ECF), M.-R. Cioni/VISTA Magellanic Cloud survey. Acknowledgment: Cambridge Astronomical Survey Unit, F. Comeron, José Francisco Salgado (josefrancisco.org), R. Gendler & R.M. Hannahoe.
Directed by: Herbert Zodet.
Executive producer: Lars Lindberg Christensen.

 

ESOcast HD (High Definition - 1280 x 720)
ESOcast SD (Standard Definition - 640 x 480)

ESOcast HD (High Definition) in iTunes
ESOcast SD (Standard Definition) in iTunes

Rreth kësaj Videoje

Id:esocast59a
Gjuha:sq
Data e Publikimit:Kor 26, 2013, 11:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann13063
Kohëzgjatja:07 m 55 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit


HD


Large

QT e madhe
121,8 MB

Medium

Publikim Video
96,3 MB
Flash Mesatar
124,6 MB

Small

Flash i vogël
53,6 MB
QT e vogël
30,2 MB

For Broadcasters


Skenari

Skenari
101,6 KB

Nëntitujt

Bulgarian
13,5 KB
Czech
9,2 KB
English
8,7 KB
French
10,0 KB
German
9,8 KB
Greek
14,7 KB
Icelandic
8,4 KB
Polish
9,3 KB
Portuguese
9,6 KB

Shih dhe