Animated view of comet 67P/Churyumov–Gerasimenko

This animation, created using real data from ESA’s Rosetta mission, shows comet 67P/Churyumov–Gerasimenko.

Të drejtat:

ESO/M. Kornmesser, ESA/Rosetta

Rreth kësaj Videoje

Id:eso2001c
Data e Publikimit:Jan 15, 2020, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso2001
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:25 fps

Rreth objektit

Emri:67P/Churyumov-Gerasimenko
Tipi:Solar System : Interplanetary Body : Comet
Kategori:Solar System

Ultra HD (info)


HD


Medium


For Broadcasters


Shih dhe