Panning across the Large Magellanic Cloud

This pan video explores the vivid face of our neighbouring galaxy, the Large Magellanic Cloud on an image produced by ESO's VISTA telescope.

Të drejtat:

ESO/VMC Survey

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1914e
Data e Publikimit:Sht 13, 2019, 09:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1914
Kohëzgjatja:50 s
Frame rate:25 fps

Rreth objektit

Emri:Large Magellanic Cloud
Tipi:Local Universe : Galaxy : Type : Irregular
Kategori:Galaxies

Ultra HD (info)


HD


Medium

Publikim Video
12,9 MB

For Broadcasters


Shih dhe