Close-up of a black hole near the event horizon (fulldome)

This fulldome clip shows an artist's impression close-up view of the black hole in the centre of the Milky Way near the event horizon.

Të drejtat:

ESO/L. Calçada/SpaceEngine

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1825j
Data e Publikimit:Kor 26, 2018, 14:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1825
Kohëzgjatja:40 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Black hole
Tipi:Unspecified : Star : Evolutionary Stage : Black Hole
Kategori:Fulldome
Quasars and Black Holes

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe