eso1430a-fulldome-pan

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1430a-fulldome-pan
Data e Publikimit:Oct 1, 2014, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1430
Kohëzgjatja:30 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:M 11, Wild Duck Cluster
Tipi:Milky Way : Star : Grouping : Cluster : Open
Kategori:Fulldome
Star Clusters

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe