Zooming in on the Earth (fulldome)

Zooming in on the Earth as it rotates.

Të drejtat:

ESO/T. Matsopoulos/NASA

Rreth kësaj Videoje

Id:earth_closeup
Data e Publikimit:Gus 9, 2018, 16:19 CEST
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi: Solar System
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe