Time-lapse of VLT

A time-lapse taken on Cerro Paranal of the VLT. Faint airglow lingers on the horizon, and the Moon rises brilliantly at the end of the clip.

Të drejtat:

ESO/J. Colosimo

Rreth kësaj Videoje

Id:colosimo_paranal_03
Data e Publikimit:Kor 28, 2015, 16:48 CEST
Kohëzgjatja:24 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
6,5 MB

Medium

MPEG-1 Mesatar
12,0 MB
Flash Mesatar
6,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe