The emission nebula NGC 6188

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:astronomy-ngc6188
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Nebulae

HD


Large

QT e madhe
3,8 MB

Medium

Flash Mesatar
4,2 MB

Small

QT e vogël
935,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe