Travelling through a nebula (fulldome)

This is a fulldome video of an artist's impression of travelling to and through a nebula.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:astro-at-nebula-3d-ps4
Data e Publikimit:Sht 18, 2018, 17:12 CEST
Kohëzgjatja:31 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Nebula
Kategori:Fulldome
Nebulae

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe