APEX lit by the full Moon

In this time-lapse sequence the constellation of Orion rises to the left of the APEX antenna.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:apexfullmoon1
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:20 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Pathfinder Experiment
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:APEX

HD


Large

QT e madhe
4,1 MB

Medium

Flash Mesatar
3,2 MB

Small

QT e vogël
980,1 KB

For Broadcasters


Shih dhe