APEX general view 3

Atacama Pathfinder Experiment telescope (APEX), at one of the highest observatory sites on Earth, at an elevation of 5100 metres, high on the Chajnantor plateau in Chile’s Atacama region.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:apex-apexgenview3
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Pathfinder Experiment
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:APEX

HD


Large

QT e madhe
823,9 KB

Medium

Publikim Video
539,5 KB
Flash Mesatar
1,1 MB

Small

Flash i vogël
509,6 KB
QT e vogël
253,5 KB

For Broadcasters


Shih dhe