ALMA Sounds

ALMA Sounds, an Interactive Project to Search for a Common Cosmic Language. Read more on http://www.eso.org/public/announcements/ann16035/

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth kësaj Videoje

Id:ann16035a
Data e Publikimit:Qer 17, 2016, 16:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann16035
Kohëzgjatja:01 m 54 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Medium

Publikim Video
27,9 MB

For Broadcasters


Shih dhe