Animation of the asteroid Juno as imaged by ALMA

This sequence was taken as part of the telescope's Long Baseline Campaign. Images were taken when Juno was approximately 295 million kilometres from Earth.

Të drejtat:

ALMA (NRAO/ESO/NAOJ)

Rreth kësaj Videoje

Id:ann15028a
Data e Publikimit:Pri 7, 2015, 15:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann15028
Kohëzgjatja:08 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Solar System

HD


Large

QT e madhe
258,7 KB

Medium

Publikim Video
244,9 KB
Flash Mesatar
592,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe