ALMA 2012 relocation compilation

The material has been edited especially for broadcast use, without commentary or music.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth kësaj Videoje

Id:ann12093a
Data e Publikimit:Dhj 3, 2012, 17:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann12093
Kohëzgjatja:16 m 08 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:ALMA
Compilations

HD


Large

QT e madhe
252,8 MB

Medium

Flash Mesatar
240,1 MB

Small

QT e vogël
61,7 MB

For Broadcasters


Shih dhe