ALMA dish transportation (part 13)

ALMA Dish Transportation (Part 13)

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:almadishtransp13
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,8 MB

Small

QT e vogël
861,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe