ALMA dish transportation (part 12)

ALMA Dish Transportation (Part 12)

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:almadishtransp12
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,7 MB

Medium

Flash Mesatar
3,2 MB

Small

QT e vogël
924,7 KB

For Broadcasters


Shih dhe