ALMA base delivery (part 7)

Delivery of the base of a European antenna for ALMA to the Operations Support Facility.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:almabaseaug09g
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,8 MB

Small

QT e vogël
874,3 KB

For Broadcasters


Shih dhe