Time-lapse sequence of ALMA antennas at Chajnantor (part 8)

Time-lapse sequence of ALMA antennas at Chajnantor. This video was produced in 2012.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma12chajtimelapse8
Data e Publikimit:Nën 20, 2012, 10:39 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,9 MB

Small

Flash i vogël
979,4 KB
QT e vogël
779,3 KB

For Broadcasters


Shih dhe