ALMA Headquarters 2011 — 04

The Santiago Central Office headquarters of the Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA)

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma11headquarters4
Data e Publikimit:Mar 4, 2011, 17:47 CET
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,0 MB

Medium

Flash Mesatar
2,7 MB

Small

QT e vogël
767,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe