Two moving antennas

The movement of two antennas for ALMA at the Array Operations Site (AOS) on the Chajnantor plateau in northern Chile.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma09chaj21
Data e Publikimit:Shk 22, 2010, 11:43 CET
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,0 MB

Medium

Flash Mesatar
2,4 MB

Small

QT e vogël
783,4 KB

For Broadcasters


Shih dhe