A giant antenna from below

An antenna for ALMA at the Array Operations Site (AOS) on the Chajnantor plateau in northern Chile.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma09chaj17
Data e Publikimit:Shk 22, 2010, 11:43 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:ALMA AOS, Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,6 MB

Small

QT e vogël
889,7 KB

For Broadcasters


Shih dhe