ALMA surroundings - 2

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma-almasurround2
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:12 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
2,2 MB

Medium

Flash Mesatar
1,8 MB

Small

Flash i vogël
910,9 KB
QT e vogël
630,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe