ALMA North American antenna — 1

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma-almaantus1
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,6 MB

Medium

Flash Mesatar
2,9 MB

Small

QT e vogël
943,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe