Fly to the Large Magellanic Cloud

Fly from the Earth to the Large Magellanic Cloud, home to SN 1987, a supernova explosion.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:SN1987a-flyto
Data e Publikimit:Sht 18, 2018, 17:40 CEST
Kohëzgjatja:01 m 09 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:SN 1987A
Tipi:Milky Way : Star : Evolutionary Stage : Supernova
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe