SN 1006 (fulldome)

Travel from the Earth to SN 1006, possibly the brightest stellar event to be observed in recorded history.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:SN1006
Data e Publikimit:Sht 18, 2018, 17:38 CEST
Kohëzgjatja:01 m 09 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Milky Way : Star : Evolutionary Stage : Supernova
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe