A Fulldome Visit to the ELT

This fulldome clip provides an aerial trip across the Chilean Atacama to arrive at Cerro Armazones, where the completed ELT sits, waiting for night.

Të drejtat:

ESO/L.Calçada/M.Kornmesser

Rreth kësaj Videoje

Id:ELT-fulldome
Data e Publikimit:Shk 25, 2015, 17:18 CET
Kohëzgjatja:46 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe