Gran Telescopio Canarias time-lapse

Clouds tumble behind the Gran Telescopio Canarias (GTC) atop the Observatorio del Roque de los Muchachos, La Palma, in this spectacular Ultra HD timelapse video.

Të drejtat:

Alexandre Santerne (Instituto de Astrofísica e Ciências do Espaço, Universidade do Porto) / Planetário do Porto - Centro Ciência Viva/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:2015-07-01
Data e Publikimit:Dhj 2, 2015, 14:03 CET
Kohëzgjatja:34 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Fulldome

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
9,1 MB

Medium

MPEG-1 Mesatar
16,1 MB
Flash Mesatar
8,7 MB

For Broadcasters


Shih dhe