From Antu to Yepun (the present-day image)

This is the present-day image from the Then and Now comparison Picture of the Week: From Antu to Yepun — The construction of the VLT

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:potw1249b
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2012, 10:00 CET
Përmasat:2915 x 2792 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope, VLT Unit Telescopes
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
190,3 KB
1280x1024
297,0 KB
1600x1200
413,1 KB
1920x1200
474,4 KB
2048x1536
626,6 KB

 

Shih dhe