Building the Paranal Residencia — from turbulence to tranquility (historical image)

This is the historical image from the Then and Now comparison Picture of the Week: Building the Paranal Residencia — From Turbulence to Tranquility

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:potw1245a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Nën 5, 2012, 10:00 CET
Përmasat:5566 x 4453 px

Rreth objektit

Emri:Paranal Residencia
Tipi:Unspecified
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,2 MB
Publikim JPEG
2,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
299,8 KB
1280x1024
448,5 KB
1600x1200
581,9 KB
1920x1200
647,4 KB
2048x1536
813,2 KB

 

Shih dhe