Paranal platform after sunset*

This image of the Paranal platform was taken right after sunset. The four Unit Telescopes are ready to start the observations.

Të drejtat:

ESO/H.H.Heyer

Rreth fotografisë

Id:platform-to-northwest
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Maj 16, 2014, 14:12 CEST
Përmasat:4368 x 2912 px

Rreth objektit

Emri:Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Mounted Image

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,4 MB
Publikim JPEG
3,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
217,2 KB
1280x1024
354,8 KB
1600x1200
494,4 KB
1920x1200
562,3 KB
2048x1536
780,7 KB

 

Shih dhe