Swiss 1.2-m Leonhard Euler Telescope

The Swiss 1.2-m Leonhard Euler Telescope in its dome at La Silla. This telescope is named after the Swiss mathematician Leonhard Euler (1707 - 1783).

Të drejtat:

ESO/H.Zodet

Rreth fotografisë

Id:lso-swiss
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:15 Prill 2000
Publikime të ngjashme:eso0019
Përmasat:3000 x 2996 px

Rreth objektit

Emri:Swiss 1.2-metre Leonhard Euler Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
261,8 KB
1280x1024
409,1 KB
1600x1200
571,1 KB
1920x1200
670,7 KB
2048x1536
895,0 KB

 

Shih dhe