Rreth fotografisë

Id:gravity-sensor_7821
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 18, 2013, 11:57 CEST
Përmasat:5393 x 3463 px

Rreth objektit

Emri:Instrumentation
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,8 MB
Publikim JPEG
4,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
344,6 KB
1280x1024
579,9 KB
1600x1200
786,4 KB
1920x1200
849,5 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe