Dr. Soňa Ehlerová

Dr. Soňa Ehlerová, ESON member from Czech Republic. More information is available on the ESON Czech Republic mini-site

Të drejtat:

TV Noe/ESO

Rreth fotografisë

Id:eson_sona_ehlerova
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Nën 14, 2016, 09:38 CET
Përmasat:190 x 140 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People : Scientist
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
20,9 KB

 

Shih dhe