Paranal Residencia under construction

General view of the Paranal Residencia construction site. This building houses the ESO staff and visiting astronomers working at Paranal, with dormitories and offices. Construction was finalized 2001.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9951h
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:08 Dhjetor 1999
Publikime të ngjashme:eso9951
Përmasat:2107 x 1836 px

Rreth objektit

Emri:Paranal, Paranal Residencia
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,3 MB

Wallpaper

1024x768
377,0 KB
1280x1024
589,2 KB
1600x1200
828,7 KB
1920x1200
988,8 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe