Architect's view of the new NTT building on La Silla

This is an architect's view of the new NTT building on La Silla. The foundations for this unusual structure have already been laid at the secondary summit of the La Silla mountain. The building design will ensure the best possible "seeing", that is the best possible observing conditions, for the NTT.

Të drejtat:
ESO

Rreth fotografisë

Id:eso8801b
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:09 Shkurt 1988
Publikime të ngjashme:eso8801
Përmasat:1764 x 1428 px

Rreth objektit

Emri:La Silla, New Technology Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
709,1 KB

 

Shih dhe