Rosetta view of comet 67P/Churyumov–Gerasimenko

Mosaic of comet 67P/Churyumov–Gerasimenko, created using images taken on 10 September 2014 when ESA’s Rosetta spacecraft was 27.8 km from the comet.

Të drejtat:

ESA/Rosetta/NAVCAM,
CC BY-SA 3.0 IGO

Rreth fotografisë

Id:eso2001c
Tipi:Planetar
Data e Publikimit:Jan 15, 2020, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso2001
Përmasat:6284 x 5766 px

Rreth objektit

Emri:67P/Churyumov-Gerasimenko
Tipi:Solar System : Interplanetary Body : Comet
Kategori:Solar System

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,2 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


 

Shih dhe